DESPRE NOI

Prezentare

Prezentare Top Arad

Prezentare Top Arad

SC’’TÂRGURI,OBOARE,PIEŢE’’SA  ARAD s-a înfiinţat în baza Hotărârii nr.23 din 20 martie 1995 şi a Hotărârii nr. 114 din 27 noiembrie 1995 ale Consiliului Local Municipal Arad în conformitate cu legislaţia în vigoare privind reorganizarea regiilor autonome de interes local cât şi funcţionarea societăţilor comerciale,conform legislaţiei in vigoare.

 

SC’’TÂRGURI, OBOARE, PIEŢE’’ SA   are ca obiect principal al activităţii administrarea pieţelor,târgurilor şi oboarelor din municipiul Arad,cu întreaga paletă de servicii oferită populaţiei şi agenţilor economici în această activitate.Suprafeţele pe care îşi desfăşoară activitatea sunt concesionate de Consiliul Local al Municipiului Arad cu contractul de concesionare nr.7 din 29.08.2001 cu anexele pentru fiecare piaţă în parte. De asemenea obiectul de activitate al societăţii cuprinde prin actul constitutiv şi alte activităţi de perspectivă colaterale obiectului principal. 


Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica de Confidentialitate a Datelor si apoi sa confirmi acordul tau.